Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_vaa3s7cnhbbr2s6j8npqi5uja5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Programma | Masterclass Verzuimmanagement

Programma

11:00 - 11:30Ontvangst en welkom

 

11:30 - 12:00Sessie 1

Introductie, doel en terugblik op vragen/discussie over de e-learning thema’s

12:00 - 13:00Sessie 2

Huis van Werkvermogen: inzicht, invloed en oefening
Meer inzicht in wat het "Huis van Werkvermogen" betekent. Het 'huis' geeft de relatie aan tussen de individuele, organisatorische en sociale dimensies van werkvermogen. De verschillende verdiepingen (factoren) zijn samengebracht onder één dak van het huis van werkvermogen.

We gaan oefenen met het inzetten van werkvermogen in de praktijk. U krijgt beter inzicht in uw rol en hoe u deze kunt verbeteren. U leert de regie te pakken en het werkvermogen van uw medewerkers te beïnvloeden.

13:00 - 13:45Lunch

 

 

13:45 - 16:45Sessie 3

Aan de slag met gespreksvaardigheden (rollenspelen met acteur)
We gaan in groepen uit elkaar en gaan aan de slag met interactieve oefeningen. De inzichten die u in de ochtend heeft verworven gaan we nu toepassen in de praktijk.

De focus ligt op het effectief voeren van (verzuim) gesprekken. We werken samen met acteurs zodat u optimaal effect krijgt. U krijgt namelijk persoonlijke feedback op uw gespreksvaardigheden en concrete tips & tricks.

16:45 - 17:00Sessie 4

Laatste terugkoppeling en tips
Een laatste moment om uw prangende vragen te stellen of zaken ter discussie te stellen.

17:00Borrel

Napraten onder genot van borrel en kleine hapjes.

Voorbereiding: goed beslagen ten ijs!

Om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement uit de masterclass haalt, ontvangt u van tevoren extra informatie in de vorm van een e-learning. Deze kunt u zelf op ieder gewenst moment online volgen (duur circa 50 minuten).

Zo garandeert u een optimale voorbereiding, u hebt uw eigen knelpunten in kaart zodat we tijdens de masterclass efficiënt en op hoog niveau aan de slag kunnen.

Resultaat van deze masterclass:

  • Sturen op succesvolle preventie, re-integratie en inzetbaarheid van medewerkers.
  • Inzicht in de verschillende verzuimprocessen binnen uw team.
  • Effectieve getrainde gespreksvaardigheden voor directe toepassing in de dagelijkse praktijk.
  • Extra competenties en vaardigheden om doelgericht preventieve verzuimgesprekken te voeren met heldere werkafspraken.

Interessant voor:

  • HR professionals
  • Arbo professionals
  • Leidinggevenden

Ook interessant...

Contact

Heeft u vragen over de Masterclass Verzuimmanagement of over uw aanmelding?

Neem dan contact op: bel met 088- 58 40 401 of mail aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_vaa3s7cnhbbr2s6j8npqi5uja5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0